Language

Socials

Køretøjskatalog

Man – tors 9.00 – 17.00 | Fre 9.00 – 14.00

info@carsol.dk

+45 25 500 500

L.V.D.I Interface

kr.11.875,00 inkl. moms

Vi sælger hele løsninger til vores kunder der gerne selv vil lave eftermontering til VAG familien. Fx bakkamera, el-bagklap, svingbare træk, LED lygter, digital instrumentering, adaptiv fartpilot samt meget mere. Det betyder at du som kunde får delene sendt med posten, en vejledning hvor ledninger skal kobles på bilen, og så koder vi bilen for jer remote. Så er i sikre på at når i lover kunden en løsning så virker det også. Alle dele vi bruger er nye originale dele, så reklamationer er yderst sjældne. *

Vi vil også kunne hjælpe jer med forskellig kodning til bilerne.

  • Hjælpe med guidede fejlfinding med VAG´s egen diagnose tester Odis Service.
  • Kode nøgler
  • Fjerne komponentbeskyttelse.
  • I nyere biler kan vi også hjælpe med SFD adgang, som er den nye type beskyttelse VAG bruger på deres biler.
  • Opdater styreenhed
  • Flashe dataset i styreenheder

Mulighederne bliver pludselig mange for dit firma, og hvis du har en bil der driller med fejlfinding, har vi efterhånden så meget erfaring at vi hurtigt kan hjælpe dig videre med opgaven.

Der er ikke noget abonnement på interfacet, som du kender det ved andre testere. Men du betaler for den opgave du skal have løst, hvis ikke det er et eftermonterings kit du har købt igennem os.

Vi har samtidig lavet et samarbejde med Sulsted Autoteknik, som klare opgaver på mange andre bil mærker. Herunder kodning og fejlsøgning. Så når du som værksted køber vores interface, får du adgang til mange forskellige originale testere. Vi kan fremsende mere materiale herom hvis du ønsker.

 

Du kan læse mere om L.V.D.I her.

https://carsol.dk/lvdi

 

 

*Hvis ikke andet er oplyst.

Indtast venligst nummerplade eller stelnummer på køretøj varen skal bruges på, så vi kan sikre os kompatibilitet med bilens konfiguration fra fabrik

Titel

Go to Top